Priser hos CARL frisör

slide1


Vad kul att du vill boka tid hos oss!

För att göra det hela lite enklare för oss men framförallt för dig som kund så vill vi att du läser hela texten nedan innan du bokar din tid.
Det är ofta svårt att ge ett exakt pris på hur mycket olika färgbehandlingar kostar. Inte för att vi inte vill, utan för att alla hår är olika och varierar i tjocklek, längd och kvalitet. Priserna nedan är ett snittpris på vad som är en "typisk behandling". Beroende på om ditt hår är tjockare/tunnare/längre/kortare så kan priset komma att ändras eftersom det går åt mer eller mindre färgmassa. Behandlingarna är beräknade utifrån timpris+materialåtgång (färgmassa) för att det ger den mest rättvisa och tydliga prissättningen för dig som kund.

Kort hår = mindre färgmassa = lite billigare.

Långt och tjockt hår = mer färgmassa = lite dyrare.

Funderar du på att göra en stor färgförändring, t ex gå från mörk till ljus eller tvärtom eller kanske göra en helblondering, så vill vi att du kommer in på salongen eller ringer och bokar din tid. Detta gäller även om ditt hår väldigt långt och tjockt och tar extra lång tid. Vi hoppas att det nu känns lite enklare att veta vilken behandling du ska välja när du bokar din tid. Är du fortfarande osäker så ring oss, vi hjälper dig!

Gå vidare till onlinebokningen


pratbubbla
slide1

Prislista

Klippning 760:-

Klippning och Färg Lite 1880:-

Klippning och Färg Mellan 2270:-

Klippning och Färg Mycket 2740:-

Klippning och Färg Massor 3140:-

Klippning och Balayage 3400:-

Färg Lite 1130:-

Färg Mellan 1660:-

Färg Mycket 2080:-

Färg Massor 2490:-

Balayage 2730:-

Extra färg/tildtillägg fr. 170:-

Olaplex i färgning fr. 390:-

Olaplex fristående behandling 830:-

Permanent 1640:-

Luggklippning 220:-

Uppsättning/styling 1300:-/h


Vi reserverar oss för ev tryckfel och prisändringar. Samtliga priser kan justeras vid extra tid/materialåtgång. Ej avbokad tid senast 24h innan debiteras med 50% av priset. Vi tar ej emot avbokningar eller bokningar på vår mailadress.
Copyright © 2021 Carl Frisör.